DÜZCE / ÇİLİMLİ - Esenli Ortaokulu

0 536 238 59 23 / 0 505 637 34 70
Esenli Köyü Çilimli/DÜZCE
Vizyon
Aklıselim, kalbiselim ve zevkiselim bireyler yetiştirerek çevremizde tercih edilen bir okul olmak.
Misyon
Esenli İlk/Ortaokulu olarak; Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitimin temel amaçlarını gerçekleştirerek, ulusal ve evrensel etik değerlere sahip, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendini gerçekleştirebilen, topluma yararlı, yaratıcı ve pozitif düşünen, farklılıkları zenginlik kabul eden, araştıran, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmekle beraber karar alma süreci hızlı, daha fazla ve kaliteli hizmet veren, sürekli gelişmeyi hedefleyen, iyi olma anlayış ve gayreti içinde olan, süreci önemseyen, çalışanın mutlu olduğu, hizmet alanın memnun olduğu, güvenilir ve tutarlı, lider ve yol gösteren, halkla bütünleşmiş, lider anlayışlı, yol gösteren, öğrenci odaklı bir kurum olmak için varız.
Başarılar
DÜZCE KISA MESAFE ATLETİZM MÜSABAKASI - İL BİRİNCİLİĞİ DÜZCE ZEKA OYUNLARI TURNUVASI MANGALA - İL İKİNCİLİĞİ
İl Merkezine ve İlçe Merkezine saatte bir minibüs
KÖY